hlavná stránka
emu olej
   rozbor emu oleja
   chemické zloženie
   účinky
   použitie
   výrobky
   napísali ste nám
   zoznam predajní
   objednávka
   články v médiách
o emu
  osvedčenia o chove
  recepty
  emu vajcia
  fotogaléria


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

* kúpte výrobky z emu oleja pre celú rodinu a ušetríte, okrem toho poštovné a balné zdarma

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Časté otázky         Ohlasy      Fotogaléria    Objednávka       Kontakt  
 

Emu olej

 

  Olej je zázrak prírody  - žiadny spôsob povrchovej aplikácie nemôže pôsobiť úspešne, pokiaľ neprenikne kožou. Je dokázané, že práve olej z emu hnedého má takéto vlastnosti a naviac, je schopný do podkožia dopraviť aj iné pevné látky, preto je vyhľadávanou a žiadanou surovinou vo farmaceutickom a kozmetickom priemysle, kde sa cení aj jeho zmäkčovacia a zvláčňovacia schopnosť. Emu olej - ako extrakt, výrobok v čistej forme je tiež veľmi cenná trhová komodita žiadaná najmä u ľudových liečiteľov a terapeutov, pretože pri vmasírovaní poskytuje úľavu v mnohých smeroch, bez akýchkoľvek vedľajších účinkoch. Emu olej je jedným z neodhalených tajomstiev moderného sveta a našiel si našiel silné a stabilné miesto na medzinárodnom trhu kozmetických a farmaceutických výrobkov hlavne preto, že je čisto prírodným produktom a príroda lieči najlepšie.

 Charakteristika:

  • protibakteriálny
  • protizápalový
  • obrana proti mikróbom
  • výborný emulgátor
  • výborný zvlhčovač /hydratácia/
  • účinný proti starnutiu pleti
    vyhladzuje vrásky, predchádza tvorbe nových
  • výborný prostriedok na hojenie rán
  • má nízku dráždivosť
  • prirodzený zmäkčovač
  • zvyšuje rastovú aktivitu kože
  • stimuluje vlasové korienky, ktoré sa rozmnožujú a rastú
  • zlepšuje rast a celkový stav nechtov
  • je nekomedogenický /nezalepuje póry a netvorí pupienky/
  • obmedzuje tvorbu akné
  • zintenzívňuje činnosť ostatných liečiv, napríklad medikci trichoficií
  • preniká kožnou bariérou a prechádza kožnými vrstvami
  • zlepšuje schopnosť kože odolávať tuhnutiu spôsobenému studenou klímou
  • zvyšuje schopnosť pokožky odolávať mrazu
  • vlastní pozoruhodný profylaktický a protizápalový imunoregulant
  • uľavuje pri migrénach a pôsobí utišujúco na žalúdok a všeobecne na tráviace ústrojenstvo
  • redukuje modriny, spáleniny, vyrážky, opuchy, vykĺbeniny
  • podporuje rýchlejšie hojenie až o 50%
  • redukuje LDL cholesterol

 Milióny ľudí na celom svete poznajú jeho účinky.

  • Emu olej je 100% prírodný olej s antibakteriálnymi, antimikróbnymi a protizápalovými účinkami

  • Je považovaný za jedno z najlepších prírodných produktov s ukľudňujúcimi účinkami, ktoré  vôbec poznáme

  • Obsahuje vysokú hladinu kyseliny linolenovej- látky, ktorá je známa tým že dočasne uľavuje kĺbovým bolestiam, kyselinu olejovú, ktorá má lokálny protizápalový efekt v kožných tkanivách

  • Svojim spôsobom zvyšuje regeneráciu kože, vyhladzuje vrásky, povzbudzuje vlasové folikuly  k rastu a tiež pôsobí na  kvalitu nechtov

  • Má výbornú penetračnú schopnosť  prenikať cez kožnú bariéru, nezalepuje póry, obmedzuje tvorbu akné.

  • Zvyšuje schopnosť pokožky odolávať mrazu. Je účinný proti starnutiu pleti, hydratuje ju v najvyššej možnej miere, zabraňuje jej svrbeniu, začervenaniu, praskaniu a lúpaniu.

  • Uľavuje pri migrénach a pôsobí utišujúco na žalúdok a tráviace ústroje všeobecne. Redukuje omrzliny, modriny, spáleniny, pľuzgiere, opuchy, vykĺbeniny a podporuje rýchlejšie ( až 50% ) hojenie.

  • V neposlednom rade urýchľuje efekt pôsobenia liečiv a podieľa sa i na redukcií LDL cholesterolu.


 Chemické zloženie oleja.

  • Neobsahuje žiadne reťazce mastných kyselín

  • neobsahuje žiadne steroidy alebo hormóny

  • Neobsahuje fosfolipy, čím sa stáva látkou s vysokou priepustnosťou

  • je to skoro celkom neutrálny a skoro 100% triglyceridový lipid

  • má vysoký obsah kyseliny olejovej, čo zvyšuje jeho schopnosť prepravovať kožou vysoko aktívne zlúčeniny

  • má biologicky aktívnu žltú zlúčeninu

  • jedinečným javom je to, že keď  aj sa objavuje mastná kyselina s krátkym reťazcom, má tento olej všetky vlastnosti dlhoreťazcovej mastnej kyseliny, čo umožňuje dlhú skladovateľnosť.


 Mnohostranné použitie oleja Emu.

  • Akné- dopomáha k rýchlemu vyčisteniu kože s menším počtom jaziev

  • Efekt proti starnutiu- koža starne s pribúdajúcimi rokmi, pretože sa stenšuje. Štúdia, ktorá bola nedávno spracovaná dokazuje, že koža pacientov, kde bol olej aplikovaný, bola značne hrubšia ako koža ostatných a jej vzhľad sa viditeľne vylepšil

  • Artritída -olej znižuje bolesti a zápaly

  • Včelie žihadlá- dosiahnutie okamžitej úľavy od bolesti

  • Spáleniny- urýchľuje hojenie tkanín, uľavuje od bolesti a zmenšuje tvorbu jaziev

  • Rany gangrénového pôvodu- udržuje oblasť rany vo vlhkom stave, takže sa koža neštiepe a nekrváca, dôsledkom je i menej jaziev

  • Chiropraktické metódy- úľava je rýchlejšia a svaly zostávajú dlhšie uvoľnené, predlžuje sa efektivita liečby

  • Redukcia cholesterolu- znižuje LDL a zvyšuje HDL hladinu cholesterolu

  • Chronické zranenia- v 50% sa dosahuje rýchlejších výsledkov 

  • Zranenie u diabetikov- vtrite olej a dosiahnete výrazné zlepšenie stavu

  • Bolesti v ušiach- vtrite si olej na spánok a do oblasti za uchom a dosiahnete úľavu

  • Ekzémy- môže znížiť podráždenie a zápal kože

  • Podráždenie očí- čistá voda dráždi oči oveľa viac ako olej. Má veľmi tíšiaci efekt pri použití na viečkách

  • Nohy- pri problémoch so suchými a popraskanými pätami, olej veľmi pomáha pri hojení tejto kože

  • Hemoroidy- rada pacientov považuje olej za ďaleko účinnejší na liečenie hemoroidov, ako je väčšina známych prostriedkov

  • Zranenia- 50% rýchlejšia liečba

  • Ošetrenie pier- ukázal sa byť veľmi účinným prostriedkom proti praskaniu pier a dobrým zvlhčovadlom pri slnečných spáleninách a problémoch spôsobených vetrom.

  • Masáž- poskytuje pacientom omnoho väčšiu slobodu pohybu ako pri masážach inými olejmi. Efekt masáže je dlhšie trvajúci.

  • Migrénové stavy- vtieranie oleja do spánku vyvoláva úľavu.

  • Kŕče v nohách- kŕče sa redukujú alebo úplne stratia

  • Krvácanie z nosa- pri prevencií priložte k nosu

  • Vlasy- významne znižuje vysychanie povrchu kože na hlave, efektívne obnovuje korienky vlasov

  • Pásový opar- uľavuje pri nepríjemných a bolestivých stavoch

  • Vyrážka na koži- zlepšuje stav až do úplnej úľavy, zvlášť vtedy, keď bolo zranenie spôsobené jedovatou rastlinou

  • Slnečné spáleniny- olej obsahuje prirodzený ochranný SPF faktor / ochranný faktor proti sl. žiareniu/ a kožu hojí tak, že nevznikajú žiadne pľuzgiere

  • Vredy- je známe, že niektoré osoby pijú olej ako prostriedok vedúci k zahojeniu žalúdočných vredov

  • Kŕčové žily- vtieranie oleja do kŕčových žíl uľavuje a redukuje opuchliny

  • Pľuzgiere na nohách- znižuje tvorenie opuchlín a svrbenia

  • Omrzliny- natierajte omrznuté časti tela každé dve hodiny alebo tak často, ako je nutné a zbavíte sa nepríjemných pocitov

  • Urýchlenie rastu vlasov- prebúdza spiace vlasové korienky tam, kde sa používa viac krát


 Výrobky z Emu oleja.

  Všetky tieto výrobky sú produktom českej firmy  EOK Australian CZECH s.r.o. Výsledkom dlhoročnej spolupráce našej farmy s touto českou firmou je i  zabezpečenie dovozu uvedených výrobkov pre slovenský trh.

  Podrobnejšie informácie o firme EOK Australian CZECH s.r.o sa dozviete na stránkach www.emuoil.cz